NIEUWS

04-11-2013 Deurwaarder aan de deur?

U hoeft zich vanaf heden niet meer....

01-01-2013 Beslagvrij voet

Hierbij weer de beslagvrije ....

Sommatie

Soms is het wenselijk, uit het oogpunt van klantbehoud, dat een vordering niet gelijk een incassotraject ingaat. Hiervoor hebben wij onze sommatie service ontwikkeld.

Deze pre-incasso maatregel voorkomt een hoop extra kosten bij uw klant en heeft in zeker 80% van de gevallen effect. Wij versturen namens u uw laatste aanmaning. Dit gebeurt op ons briefpapier zodat we extra druk kunnen zetten. U stelt uw debiteur éénmalig nog in de gelegenheid zonder extra veel bijkomende kosten om over te gaan tot betaling. Indien deze betaling uitblijft kunt u prima de vordering overzetten naar ons incassotraject.

De sommatiebrief is standaard in het Nederlands, Duits, Engels Frans en Spaans zodat we ons bijna in alle landen verstaanbaar kunnen maken voor u. Ook kunt u als Struzzo klant gebruik maken van een logo die u kunt verwerken in uw aanmaningen en is er een stempel beschikbaar die gebruikt kan worden. Kortom allemaal maatregelen om uw uitstaande vorderingen terug te dringen. Neem nu direct contact met ons op!