NIEUWS

04-11-2013 Deurwaarder aan de deur?

U hoeft zich vanaf heden niet meer....

01-01-2013 Beslagvrij voet

Hierbij weer de beslagvrije ....

Incasso 100% No Cure No Pay

Iedere onderneming krijgt vroeg of laat te maken met slecht of niet betalende klanten. Dit kan verschillende oorzaken hebben maar over het algemeen kun je door middel van een incassotraject ook betaling afdwingen. Het niet betalen van klanten kan een behoorlijke aanslag plegen op uw onderneming. U kunt minder investeren en het uitblijven van liquiditeit zal groei kunnen remmen. Struzzo incasso kan u hierbij helpen.

U kunt uw vordering zonder bijkomende kosten of vervelende abonnementen bij ons uit handen geven.

Wij bieden u gegarandeerd 100% No Cure No Pay.

Minnelijk traject
Zodra u een vordering bij ons in behandeling geeft zullen wij binnen 24 uur uw debiteur aanschrijven. Vervolgens zullen we veelvoudig op diverse manieren proberen met uw debiteur in contact te komen zodat we scherpe afspraken kunnen maken over betaling. Onze ervaring leert dat het overgrote deel van de overgedragen vorderingen binnen het minnelijk traject geïncasseerd kan worden. Ook vorderingen in het buitenland vormen hier voor Struzzo geen probleem. Wij gaan direct voor u aan de slag. Ook zullen we buiten standaard kantooruren proberen in contact te treden met uw debiteuren. Onze kracht zit hem in het persoonlijke contact. Zowel naar u als onze opdrachtgever, als naar uw debiteuren.

Zicht op uw vorderingen
Dankzij ons moderne incassosysteem kunt u 24 uur per dag uw dossiers volgen. U kunt precies zien welke status een dossier heeft en of er reeds gelden zijn ontvangen door ons. Ontvangen gelden storten wijdagelijks door dus u hoeft niet lang te wachten op uw geld. Onze incassobehandeling zal speciaal op maat gemaakt worden zodat dit traject nauw aansluit bij uw bedrijf.

Juridisch traject
Ook zullen er altijd debiteuren zijn die niet over gaan tot betaling in het minnelijk traject. Hiervoor bestaat de mogelijkheid om het juridisch traject op te starten. Onze juristen zullen u graag helpen om tot een succesvol resultaat te komen. In samenspraak met u zal er een dagvaarding worden opgesteld en deze zal worden uitgebracht door ons landelijk netwerk van gerechtsdeurwaarders. De verdere behandeling zal geheel in onze handen zijn zodat u volledig op de hoogte zult blijven van de procedure. Vorderingen boven € 25.000,- hoofdsom zal via de rechtbank aangebracht worden. (met uitzondering van huur en arbeidsconflicten). Wij hebben hier een netwerk van incasso advocaten geselecteerd die deze zaken voor ons kunnen aanbrengen. Ook hier hebben wij de regie in handen zodat u volledig op de hoogte zult blijven.

Vonnis
Na het behalen van uw recht heeft u niet altijd gelijk uw geld. Dit dient soms afgedwongen te worden door een executietraject. Dit traject zal worden verzorgd door ons netwerk aan deurwaarders. Wij hebben specifieke afspraken met onze deurwaarders zodat u niet met onverwacht dure kosten komt te zitten zoals dossierkosten, afwikkelingskosten en bureaukosten. Onze deurwaarders zullen uw vonnis gelijk betekenen en zullen alle executiemaatregelen treffen die nodig zijn om snel tot betaling te komen. Neem nu direct contact met ons op!