NIEUWS

04-11-2013 Deurwaarder aan de deur?

U hoeft zich vanaf heden niet meer....

01-01-2013 Beslagvrij voet

Hierbij weer de beslagvrije ....

Disclaimer

 

Welkom op onze website. DIRECT Incasso is verantwoordelijk voor de inhoud van de website. Wij doen er alles aan deze actueel, informatief en juist te houden.omt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie zeer op prijs. U kunt zelf kiezen op welke wijze u ons dit wilt laten weten. U kunt ons een e-mail sturen aan of bellen met 026 – 372 0000. Bij voorbaat onze hartelijke dank voor uw reactie.

Alle informatie, die u ons verstrekt, behandelen wij vertrouwelijk. Persoons- of adresgegevens gebruiken we uitsluitend waarvoor u ze heeWelkom op onze website. Struzzo Credit Management is verantwoordelijk voor de inhoud van de website. Wij doen er alles aan deze actueel, informatief en juist te houden. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie zeer op prijs. U kunt zelf kiezen op welke wijze u ons dit wilt laten weten. U kunt ons een e-mail sturen of bellen. Bij voorbaat onze hartelijke dank voor uw reactie.

 

Alle informatie, die u ons verstrekt, behandelen wij vertrouwelijk. Persoons- of adresgegevens gebruiken we uitsluitend waarvoor u ze heeft verstrekt.